logo

Category: CNC

11
mei

Studio Erwin Olaf

Ter begeleiding van het digitale proces heeft FlexForm de 3D bestanden gemaakt die nodig zijn om uit marmer en uit hout beelden te frezen in museumkwaliteit.

24
feb

Museum Rotterdam

Voor het nieuwe museum Rotterdam zijn er 5 Rotterdammers vereeuwigd door een 3D scan te maken en deze vervolgens uit te laten frezen. “Het zijn niet de bekende Rotterdammers als Erasmus en Johan van Oldenbarnevelt die centraal staan in het Museum Rotterdam. Gewone Rotterdammers zoals de Antilliaanse Joyce, de Bulgaar Kamen, de Turks-Nederlandse Zeynep, Max en Marco worden op een voetstuk geplaatst. Een doorsnee van de Rotterdammers van nu”. Lees het hele artikel op Nos.nl

 

De beelden zijn gemaakt door studio RAP uit Rotterdam,, benieuwd naar hoe het frezen in zijn werk gaat? Via deze link kun je op de site van de Rotterdammers bekijken hoe een blok PUR door een robot wordt verwerkt tot standbeeld.

19
jun

NIBC

Voor ARA heeft FlexForm de uitwerking gedaan van het 3D model en deze op verschillende manieren uitgevoerd. Dit model is gefreesd voor de shoot, geprint voor de geleverde kunstwerken en op kleur gebracht en als laatste gegoten als presentatie materiaal. Een beter voorbeeld van wat er allemaal kan met een 3D model is er bijna niet. Meer weten over de campagne? Kijk een verder op de volgende website:

 

Corporate Campagne

Continue Reading…