logo

Voor ARA heeft FlexForm de uitwerking gedaan van het 3D model en deze op verschillende manieren uitgevoerd. Dit model is gefreesd voor de shoot, geprint voor de geleverde kunstwerken en op kleur gebracht en als laatste gegoten als presentatie materiaal. Een beter voorbeeld van wat er allemaal kan met een 3D model is er bijna niet. Meer weten over de campagne? Kijk een verder op de volgende website:

 

Corporate Campagne

Onze campagne THINK YES is een nieuwe fase ingegaan. Een campagne die zichzelf bewezen heeft en die onze mentaliteit de afgelopen jaren overtuigend heeft neergezet. Een mentaliteit die in onze genen verankerd is, die ons onderscheidt in de markt.

“Er is een bank voor optimisten, doorzetters en vooruitkijkers. Die geen nee accepteren. Zien wat niemand zag. Realiseren wat niemand voor mogelijk hield. Omdat zij geloven in zichzelf en hun ideeën. En dat het kan. Wij zijn er voor mensen die op beslissende momenten doorpakken. Die weten dat YES misschien wel het krachtigste woord op aarde is.”

Naast een reclamevideo op TV, lanceren wij ook een radio spot, advertentie en online video. Om de marketing materialen te zien en te beluisteren, klik op een van de onderstaande links.