logo

Voor Duran Lantink heeft 3DPortal in samenwerking met 3DSystems Benelux zijn idee over humanity vormgegeven door middel van 3D scan en 3D modellen bij elkaar te voegen tot een torenhoge schoen. Nou ja schoen…het raakt het snijvlak tussen mode en kunst. De schoen is tijdens MOBA 13 te bewonderen in de hoofdopstelling in het rozet gebouw. Het materiaal van de print is acura clearview, dat in samenspel met licht een schitterend effect geeft.

There is an idea in your head and you think there should be a way to make this idea physical. You probably know this feeling. Well, this happened to Duran Lantink. Duran wanted to visualise his idea of humanity by putting together different 3D models into one high shoe. The shoe touches the interface between fashion and art. The shoe can be seen in the exhibition during MOBA 13 in the main area in the ‘rozet’ building. The material that is used for this show is called ‘acura clear view’, this material in combination with light creates a stunning effect.

Je kent het vast wel, je hebt een idee in je hoofd en je denkt dat het vast te maken is in 3D, dat dacht Duran ook. Voor Duran Lantink heeft 3DPortal in samenwerking met 3DSystems Benelux zijn idee over humanity vormgegeven door middel van 3D scan en 3D modellen bij elkaar te voegen tot een torenhoge schoen. Nou ja schoen…het raakt het snijvlak tussen mode en kunst. De schoen is tijdens MOBA 13 te bewonderen in de hoofdopstelling in het rozet gebouw. Het materiaal van de print is acura clearview, dat in samenspel met licht een schitterend effect geeft.

01 01

De totale lengte van de schoen was bijna 70cm